Bespaar jaarlijks
duizenden euro’s,
koop je kwaliteitsproducten
aan bij Belco

Transportbedrijven

Veel kleine en grote transportbedrijven in de Benelux rekenen op de stipte leveringen van Belco Motor Oil. Wij voorzien de onderhoudsgarages van deze transporteurs van alle nodige motoroliën, smeermiddelen, vetten, koelvloeistoffen en andere onderhoudsproducten. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en volledig afgestemd op de specifieke behoeftes van transporteurs. Aangezien wij als onafhankelijke groothandel de scherpste prijzen realiseren, besparen we jaarlijks heel wat kosten voor onze klanten.

Gespecialiseerde kwaliteitsproducten voor transporteurs

Zwaar wegverkeer legt specifieke eisen op voor motoroliën, smeermiddelen, vetten, koelvloeistoffen en andere onderhoudsproducten. Ook onder hoge druk- of schokbelastingen moeten vrachtwagens in alle temperatuuromstandigheden probleemloos blijven functioneren.

Als onafhankelijke groothandel kopen wij rechtstreeks A-producten aan bij de fabrikanten en olieraffinaderijen. Wij gebruiken onze hoge aankoopvolumes om de laagste prijzen te bekomen. Deze prijsvoordelen schuiven we door naar onze klanten, waardoor zij jaarlijks vele duizenden euro’s besparen.

Verpakkingsmogelijkheden

Vaten:

205 en 60 liter

Bidons:

1, 5, 25 en 30 liter

Bulkleveringen

 

Dringend een levering nodig?

Garages van transportbedrijven hebben nood aan grote volumes oliën en andere producten. Dankzij onze strategische voorraad van in totaal 300.000 liter garanderen wij op elk moment 100% leverbetrouwbaarheid. Bij hoge nood behoren ook express leveringen van specifieke producten tot de opties. Wij laten onze klanten nooit in de steek.

Dringend olie of andere producten nodig?

Zoek je een specifiek product voor een bepaald vrachtwagenmerk en -type? Stel ons de vraag. Wij geven je graag gericht technisch advies. Als je wilt, kan je het geadviseerde product meteen bestellen aan de scherpste prijs.

Prijs weten?

Vraag hier onze scherpste prijs voor de gewenste producten.

Belco Motor Oil © 2020  |  Website by The Online Nut Company RPR Antwerpen  |  Privacybeleid  |  Top