Realiseer forse
besparingen op
je oliën, smeervetten
en andere producten

Scheepvaart

Rederijen en zelfstandige schippers in de Benelux en Duitsland hebben nood aan grote volumes gespecialiseerde motoroliën en smeervetten om hun zee- en rivierschepen efficiënt en brandstofzuinig te laten varen. Voor de stipte en tijdige levering van alle vereiste motoroliën vertrouwen ze op Belco Motor Oil. Aangezien wij als groothandel de beste olie aan de scherpste prijzen leveren, ondersteunen we de scheepvaart met aanzienlijke kostenbesparingen.

Alleen het beste komt in aanmerking

Als onafhankelijke groothandel gebruiken wij onze grote aankoopvolumes om scherpe prijzen te bekomen bij de olieraffinaderijen. Wij werken uitsluitend met raffinaderijen die A-producten afleveren. Wij doen geen toegevingen op vlak van kwaliteit. De prijsverlagingen die wij realiseren, garanderen een aanzienlijke besparing voor onze klanten.

Verpakkingsmogelijkheden

Vaten:

205 en 60 liter

Bidons:

1, 5, 25 en 30 liter

Bulkleveringen

Technisch advies

Weet je niet meteen welke motorolie of ander product je nodig hebt voor een bepaald voertuigtype? Stel ons de vraag. Wij geven je graag gericht technisch advies. Je krijgt meteen ook onze scherpste prijs voor dit product.

Prijs weten?

Vraag hier onze scherpste prijs voor de gewenste producten.

Dringend olie of andere producten nodig?

Met trouwe klanten spreken we een vaste leveringsfrequentie af. Dankzij onze grote stock van 300.000 liter staan wij garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Bij hoge nood voorzien we express leveringen op dezelfde dag.

Belco Motor Oil © 2020  |  Website by The Online Nut Company RPR Antwerpen  |  Privacybeleid  |  Top