Alle vetten,
smeermiddelen en
koelvloeistoffen
voor industrie

Industrie

Industriële machines functioneren alleen optimaal met de juiste oliën, vetten, smeermiddelen en koelvloeistoffen. Als onafhankelijke groothandel vormen wij de betrouwbare vaste leverancier van tal van industriële ondernemingen. Wij leveren daarbij uitsluitend kwaliteitsproducten van gereputeerde fabrikanten. Dankzij de bijzonder scherpe prijzen realiseren onze klanten jaarlijks stevige kostenbesparingen.

Uitsluitend de beste kwaliteit

De lange levensduur en het hoge rendement van een industriële machine hangt af van het onderhoud én het gebruik van kwaliteitsproducten. Wanneer je in zee gaat met Belco Motor Oil dan mag je gerust zijn.

Onze producten reinigen en beschermen alle essentiële onderdelen in de moeilijkste omstandigheden, waaronder sterk verschillende temperaturen, hoge drukprocessen en aanzienlijke schokbelastingen.

Als onafhankelijke groothandel kopen wij rechtstreeks aan bij de gereputeerde olieraffinaderijen. Wij gebruiken onze onafhankelijke positie én onze hoge aankoopvolumes om de beste voorwaarden te bedingen voor A-producten. Vervolgens
profiteren onze klanten mee van deze scherpe prijzen.

Verpakkingsmogelijkheden

Vaten:

205 en 60 liter

Bidons:

1, 5, 25 en 30 liter

Bulkleveringen

Technisch advies

Weet je niet meteen welke motorolie of ander product je nodig hebt voor een bepaald voertuigtype? Stel ons de vraag. Wij geven je graag gericht technisch advies. Je krijgt meteen ook onze scherpste prijs voor dit product.

Prijs weten?

Vraag hier onze scherpste prijs voor de gewenste producten.

Dringend olie of andere producten nodig?

Met trouwe klanten spreken we een vaste leveringsfrequentie af. Dankzij onze grote stock van 300.000 liter staan wij garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Bij hoge nood voorzien we express leveringen op dezelfde dag.

Belco Motor Oil © 2020  |  Website by The Online Nut Company RPR Antwerpen  |  Privacybeleid  |  Top